Ohjelmien asetukset ja näkymät ovat käyttäjille helppoja omaksua.

Kenelle

Kroko Ruokapalvelut ja ruokatilausohjelmilla hallinnoidaan ja merkitään helposti sekä tarkasti kaikki ammattikeittiöissä valmistettavat erikoisateriat.

Keskuskeittiöt, dieettikeittiöt.

Kroko RuokaTuotanto

Kroko RuokaTuotannon ansiosta Suomessa saa tuhannet lapset kouluissa ja päiväkodissa oikean ruoan päivittäin. Kroko RuokaTuotanto laskee ruoille oikeat kilomäärät annoskokojen ja tilattujen annosten perusteella ja toimii dieetinhallinta ohjelmana. Kroko RuokaTuotannosta tulostat myös oikeanlaiset tarrat vuokiin jolloin säästät merkittävästi työaikaa ja vastaanottavassa päässä ei tarvitse arvailla kenelle tämä ruoka kuuluu. Ohjelman paras puoli on se, että sen käyttöönotto ei vaadi suuria resursseja, siksi onkin käytössä useilla keittiöillä niin isommilla kuin pienemmilläkin.

Kroko RuokaTuotanto toimii erinomaisesti itsenäisenä ohjelmana, mutta siihen on tehty myös liitännät yleisimmin Suomessa käytössä oleviin toiminnanohjausjärjestelmiin

Kroko AteriaTilaus

Tällä ohjelmalla palvelukeittiöt tilaavat ateriat ja välitystuotteet tuotantokeittiöltä. Olemme saaneet kiitosta tämänkin ohjelman helppokäyttöisyydestä. Ohjelma toimii selaimella niin käyttöönottokin sujuu helposti. Kroko AteriaTilauksesta löytyy helposti kaikki tilaukset tulostettaviksi jolloin kokeille jää enemmän aikaa keskittyä oikeaan työhönsä.

Kroko AteriaTilauksessa on rajapinnat yleisimmin käytettyihin laskutusohjelmiin.

Hinnat alkaen

Paketteihin sisältyy asennukset, opastukset ja takuu.

Mahdollisuus veloituksettomaan koekäyttöön.

Lite

Kroko Pro 3600R -tulostin 1kpl

Ruokapalvelut Lite lisenssi 1kpl

395 €

Pro

Kroko Pro 3600R -tulostin 1kpl

Ruokapalvelut Pro lisenssi 1kpl

395 € + vuosimaksu 480 €

Lite

Kroko X6 -tulostin 1kpl

Ruokapalvelut Lite lisenssi 1kpl

895 €

Pro

Kroko X6 -tulostin 1kpl

Ruokapalvelut Pro lisenssi 1kpl

895 € + vuosimaksu 480 €

Kysy asiantuntijalta

Olli Kanniainen
Toimialapäällikkö

Soteala ja valmistuskeittiöt

+358 45 113 5946

etunimi.sukunimi@krokofinland.fi