Kroko MediLab on potilastietojärjestelmien rinnalle ja avuksi luotu ohjelma, joka tuo näytemerkintöihin joustavuutta sekä lisäarvoa.

Kroko Medicine ja KrokoLab täydentävät MediLab tuoteperhettä.

 

Kenelle

Kroko MediLab on luotu helpottamaan kaikkien laboratorioiden merkintätyötä. Näytteiden merkintä sujuu Kroko MediLabin avulla vaivatta ja käden käänteessä. Kroko MediLabin käyttö ei edellytä muita tietokantaohjelmia tai potilastietojärjestelmiä. Se on helposti liitettävissä kaikkiin tunnettuihin järjestelmiin.

Potilasturvallisuuden parantaminen on ollut ohjaavana tekijänä tuotekehityksessämme. Samaan aikaan tieto taloudellisten resurssien rajallisuudesta ohjaa etsimään koko ajan edullisempia ja helpompia ratkaisuja verraten aiempiin merkintätapoihin. Ratkaisuna olemme luoneet Kroko MediLab käyttöliittymän, jonka avulla sairaanhoitajat ja laboratorioissa työskentelevät ihmiset saavat keskittyä omiin töihinsä ja tarramerkinnät erilaisiin näytteisiin tulevat helposti ja luotettavasti omiin tarpeisiin sopien.

Myöskään ongelmien tai muutostarpeiden ilmaannuttua ei tarvitse olla esim. Bartender osaaja vaan Kroko MediLab hoitaa kaiken tulostuksen itsenäisesti ja helposti. Myös potilasturvallisuuden kannalta tärkeät potilasrannekkeet voidaan tulostaa suoraan Kroko MediLab järjestelmästä.

Powered by MediLab

KrokoLab

KrokoLab on tutkimus- ja näytteenottolaboratorioiden merkintöihin räätälöity ohjelma. Ohjelman avulla on vaivatonta ja nopeaa tulostaa eri kokoiset tarrat mihin tahansa näyteastiaan tai näytelasiin.

Miten ohjelma toimii

Usein näytteenottopisteissä näytteet otetaan eri muotoisiin ja kokoisiin astioihin ja sama tarra ei välttämättä ole käytännöllinen joka tilanteessa. KrokoLab -ohjelma tuo tarvittavan ketteryyden erilaisiin ja erikokoisiin tarra-asetelmiin. KrokoLab on parhaimmillaan tilanteissa, joissa on tarve tulostaa useita tarroja muuttuvilla tiedoilla.

Ohjelmaan voi avata datan CSV-, tai Excel -tiedostosta. Dataa voi myös luoda suoraan ohjelmassa sen omilla näppärillä työkaluilla. Ohjelmassa valitaan haluttu tarra-asettelu ja merkinnät tulostuu yhdelle tai useammalle näytteelle.

Kroko Medicine

Kroko Medicinellä säästetään aikaa ja parannetaan potilasturvallisuutta lääkkeiden jaossa. Kroko Medicinestä tulostat nopeasti tarrat IV-lääkkeille, dosetteihin, lääkelaseihin sekä erilaisiin ruiskuihin ja neuloihin.  Olemme huomanneet, että parhaat innovaatiot tulevat asiakkaita kuuntelemalla, joten otimmekin Kroko Medicinen kehitystyöhön mukaan hoitajat ja farmaseutit, jotka päivittäin tuskailevat lääkkeiden käsin kirjoittamisen kanssa. Onnistuimmekin saamaan ohjelman ulkoasun niin selkeäksi, että sitä osaa käyttää vaikkei ohjelmaa olisi aikaisemmin nähnytkään.

Kroko Medicine on integroitavissa Suomessa yleisimpiin potilastietojärjestelmiin kevyesti minimikontekstin hallinnan avulla tai rajapintakyselyllä lääkitystietoihin.

Ratkaisut

  • Kroko MediLab voidaan integroida mihin tahansa potilastietojärjestelmään komentoriviä ja parametrejä hyödyntämällä.
  • Tarramerkinnät erilaisiin näytteisiin tulevat helposti ja luotettavasti omiin tarpeisiin sopien.
  • Kroko MediLab toimii myös itsenäisenä merkintäohjelmana ilman potilastietojärjestelmää.
  • Järjestelmään on saatavilla jo suorat integraatiot Effica Lifecare, Mediatri sekä Uranus potilastietojärjestelmään. Myös muihin potilastietojärjestelmiin on olemassa paikallisesti toimivat ratkaisut.
  • Kroko MediLab tuo joustavuutta ja lisäarvoa merkintöjen luomiseen. MediLabin avulla merkintöihin voi lisätä tietoa, jota ei potilastietojärjestelmästä ole suoraan saatavilla.

Referenssit

Tyks T-leikkaussaleissa otettiin 2019 Kroko MediLab ohjelmisto käyttöön saleissa otettavien näyteastioiden merkitsemisen helpottamiseksi.

Hinnat alkaen

Paketteihin sisältyy MediLab -basic, asennukset, opastukset ja takuu.

Mahdollisuus veloituksettomaan koekäyttöön.

Basic

Kroko Pro 3600R -tulostin 1kpl
Kroko MediLab lisenssi 1kpl

680 €

Advanced

Kroko X6 -tulostin 1kpl
Kroko MediLab lisenssi 1kpl

995 €

Ranneke

Ranneketulostin 1kpl
Kroko MediLab lisenssi 1kpl

580 €

Kysy asiantuntijalta

Olli Kanniainen
Toimialapäällikkö

Soteala ja valmistuskeittiöt

+358 45 113 5946

etunimi.sukunimi@krokofinland.fi