Olemme ketterä suomalainen tulostimien, tulostusmateriaalien sekä tulostamiseen liittyvien ohjelmien kehittäjä ja toimittaja. Jatkuvasti kehittyvä tekniikka mahdollistaa nopean kehittymisen myös merkintöihin liittyvissä asioissa. Jos katsomme ympärillemme, huomaamme kaikkialla erilaisia tarroja ja muita merkintöjä. Ydinosaamistamme on se, mitä tarroissa informoidaan ja miten niitä tehdään.

Näytteiden merkintä – Kroko MediLab

Kroko MediLab on luotu helpottamaan kaikkien laboratorioiden merkintätyötä. Näytteiden merkintä sujuu Kroko MediLabin avulla vaivatta ja käden käänteessä. MediLabin käyttö ei edellytä muita tietokantaohjelmia tai potilastietojärjestelmiä, mutta se on helposti liitettävissä kaikkiin tunnettuihin järjestelmiin.

Tutustu

Talotekniikka ja sähköverkonrakennus

Kroko Sähkö- ja Lvi-ohjelmilla tehtävistä merkintätöistä on saatavissa yli 70 % säästö verrattuna perinteisiin työtapoihin.

Tutustu

Teollisuus ja kunnossapito – Kroko Autoprint

Kroko Autoprint tuo sujuvuutta ja käytönhelppoutta merkintöjen tekemiseen verrattuna perinteisiin tapoihin. Säästöt ovat huomattavia, kun työt edistyvät ja tuotanto ei takkuile vaikea käyttöisten tulostinohjelmistojen takia.

Tutustu

Ammattikeittiöt – Kroko Ruokapalvelu

Kroko Ruokapalvelut ja ruokatilausohjelmilla hallinnoidaan ja merkitään helposti sekä tarkasti kaikki ammattikeittiöissä valmistettavat erikoisateriat.

Tutustu

Jussi Suomi
Sovellusasiantuntija

045 139 0521

etunimi.sukunimi@krokofinland.fi

Kroko Valvomo

Krokovalvomo. fi – Sähköinen huoltokirja, sekä dokumenttipankki kaikille laitteille

Krokovalvomo sopii niin laitteiden huoltoa tarjoaville, kuin laitteita omistaville yrityksille ja tahoille. Palvelumme tarjoaa aikaintervalleihin perustuvat muistutukset sekä tarkastuksista, että määräaikaishuolloista ja palvelun tietokantaan tallennat helposti kaikki laitteeseen liittyvät dokumentit.

Järjestelmästä tulostavan QR-koodin avulla pääset näppärästi käsiksi huoltohistoriaan, tuleviin huoltoihin ja kaikkiin documentteihin missä ja milloin tahansa. Kirjautuneena käyttäjänä kuittaat työsi ja lisäät tarvittavat dokumentit välittömästi paikanpäällä.

Tarkempaa seurantaa varten ohjelmaan on saatavilla varaosien hallinta, jonka avulla pystytään kirjaamaan eri laitteille käytety vaaraosat. Samalla saadaan aktiivisesti ylläpidettyä varastonimikkeiden saldoja. Lisäksi Krokovalvomo.fi palveluun voidaan kirjata kiinteistön sähköverkon erilaiset mittaustulokset seurantaa ja vertailua varten.

Kroko Ajanvaraus

Kroko Ajanvaraus pitää suuren ja laajankin tutkimuksen käytännön asiat yhdessä yksinkertaisessa paketissa.

Tutustu

Kroko Cloud Print

Kroko Cloud Print tarjoaa joustavan ratkaisun tarratulostamiseen selainpohjaisista ohjelmista. Tämän palvelun avulla yhdistät työasemallesi asennetun Kroko -tulostimen mihin tahansa WEB-sovellukseen. Tarvitset vain rajapinnan minkä tahansa ohjelman ja Kroko Cloud Print:n välille. Palvelu mahdollistaa myös mobiililaitteista tulostamisen.