Kroko Autoprint ohjaa tulostamaan oikeanlaisen tarran jokaiseen tarpeeseen. Autoprintin saa vaivatta muokattua tarpeeseen tehokkaaksi ja eri tasoiset käyttäjät saavat aina oikeat merkinnät.

Kenelle

Kroko Autoprint tuo sujuvuutta ja käytönhelppoutta merkintöjen tekemiseen verrattuna perinteisiin tapoihin. Säästöt ovat huomattavia, kun työt edistyvät ja tuotanto ei takkuile vaikea käyttöisten tulostinohjelmistojen takia.

Tuotantolinjoille isoihin tai pieniin tehtaisiin, kunnossapitoon sekä infrarakentamiseen.

Miten ohjelma toimii

Ohjelman avulla on vaivatonta tulostaa tarrat isoistakin aineistoista. Ohjelman avulla on helppo luoda QR-koodeja ja parantaa tuotteiden yksilöintiä ja seurattavuutta.

Kroko Autoprint on tehty helpottamaan tarrojen tulostamista erilaisista valmiista aineistoista, kuten tuotetietokannoista tai Excel-taulukoista. Aiemmin monista järjestelmistä tarkoituksenmukaisten merkintöjen luominen ja tulostaminen on ollut yleensä hankalaa tai mahdotonta.

Ohjelma mahdollistaa myös yhdellä työpisteellä tarvittavien moninaisten merkintöjen tulostamisen. Kroko Autoprint -ohjelman avulla merkinnät tulostaa nopeasti ja tehokkaasti olemassa olevasta tiedosta.

Kroko Autoprint – Kunnossapito

QR koodien hyödyntäminen kunnossapidossa on helpoin tapa, jolla järjestelmässä olevan koneen laitekorttiin päästään kiinni mobiililaitteilla. Tällöin kaikki huoltotoimenpiteet tallentuvat reaaliajassa laitteen tietoihin eikä unohduksia pääse sattumaan puutteellisten kirjauksien johdosta.

Krokon tulostimet saadaan kiinni järjestelmiin CSV tiedostoformatilla joko suoraan QR koodi tulostuksia varten tai sitten tiedot siirtyvät Kroko Autoprint ohjelmaan, josta voidaan tulostaa kaikki merkinnät helposti ja yhdenmukaisesti kaikissa toimipisteissä QR koodit mukaan lukien.

Saatava hyöty Kroko Autoprint ohjelmasta on se, että yhdenmukaiset merkinnät ovat nopeasti ja helposti tehtävissä ja niiden tulkinta on helppoa. Kallista työaikaa säästyy myös, kun yksittäisten ja monesti epäselvien tarrojen ””dymottaminen loppuu.

Luonnollisesti Krokon laitteilla pystytään tulostamaan kaikki tarvittavat merkinnät VTT:n testaamille materiaaleille paikkoihin, joissa tarrat ylipäätänsä voivat toimia. Voimakas kulutuksen kestävyys ja suora palonkesto ovat käytännössä lähes ainoita paikkoja, joissa tarramerkinnät eivät tule kysymykseen.

Ratkaisut

  • Teollisuudessa on perinteisesti hankittu uusi tulostin jokaista tarvittavaa erilaista tarraa tai kutistesukkaa varten, koska tulostusmateriaalien vaihtaminen tulostimiin on ollut hankalaa. Tämä ohjaa myös tuotantoa niin, että ns. merkintätulostuspisteisiin on pitkiäkin kävelymatkoja työntekijöiden työpisteiltä. Työpaikkaliikunta on hyväksi, mutta turha kävely edestakaisin ei kuitenkaan tuotantoa nopeuta. Samoin tulostuksen toimivuus vaatii oman ammattihenkilön läsnäolon tai muuten vaarana ovat erilaiset tuotantokatkokset.
  • Kroko Autoprint luo tehokkuutta ja joustavuutta tuotanto-olosuhteisiin. Ohjelma saadaan integroitua tarvittaessa erilaisiin tuotannonohjausjärjestelmiin, mutta usein merkinnät eivät itsessään ole kovinkaan monimutkaisia. Enää ei tarvita erikoisosaajia luomaan tarvittavia tarrapohjia tai kalliita ja hankalia tulostusohjelmistoja, jotta tarratulostimet toimisivat. 
  • Krokon tulostimissa tulostusmateriaalien vaihtaminen tarrasta esimerkiksi kutistesukkaan on markkinoiden ylivoimaisesti helpointa. Tämä yhdistettynä helppoon käyttöliittymään mahdollistaa sen, että tarrat voidaan tulostaa siellä missä niitä tarvitaankin.

Hinnat alkaen

Paketteihin sisältyy asennukset, opastukset ja takuu.

Mahdollisuus veloituksettomaan koekäyttöön.

Lite

Kroko 3600R -tulostin 1kpl

Kroko Autoprint Lite lisenssi 1kpl

395 €

Lite

Kroko 600EP -tulostin 1kpl

Kroko Autoprint Lite lisenssi 1kpl

395 €

Pro

Kroko 600EP & 3600R -tulostin 1kpl

Kroko Autoprint pro lisenssi 1kpl

395 € + vuosimaksu 480 €

Pro

Kroko X6 -tulostin 1kpl

Kroko Autoprint Pro lisenssi 1kpl

895 € + vuosimaksu 480 €

Kysy asiantuntijalta

Jarmo Korkeamäki
Toimialapäällikkö

Teollisuus

045 132 1990

etunimi.sukunimi@krokofinland.fi