Katso viereiseltä videolta ohjelman toiminta.

Kenelle

Kroko Sähkö- ja Lvi-ohjelmilla tehtävistä merkintätöistä on saatavissa yli 70 % säästö verrattuna perinteisiin työtapoihin.

Sähkö-, Lvi-urakoitsijat, paloilmaisin-, springleri-, audiojärjestelmät

 

Kroko Sähkö

Kroko Sähkö -ohjelman avulla sulake-, kaapeli-, ja kojemerkinnät on vaivatonta tulostaa ilman ylimääräistä kirjoitustyötä hyödyntämällä sähkökeskuksen pääkaaviokuvaa. Miksi urakoitsijan tulisi kirjoittaa samat tiedot moneen kertaan, jotka suunnittelija on jo kertaalleen kirjoittanut? Kroko Sähkö on tehty poistamaan tämä tuplatyö samalla tuoden lisäarvoa merkinnöille. Ohjelman avulla merkintöihin saa enemmän informaatiota pienemmällä vaivalla.

Voimme siirtää perinteisten PDF- muotoisten keskuskaaviokuvien sijasta samat tiedot digitaalisesti DFX tallennusmuodossa ohjelmaamme. Näin toimien perinteinen ”Dymottaminen” ja Exceliin kirjoittaminen voidaan jättää pois ja sähkömiehet voivat keskittyä omiin töihinsä. Myös pienemmät kohteet sekä saneerauskohteet saadaan merkittyä helposti automatisoitujen kategorioiden avulla. Erona vain se, että perustiedot tulee syöttää järjestelmään käsin.

Kroko mittaukset

Olemme siirtäneet kynä/paperimenetelmän historiaan myös käyttöönotto- ja määräaikaismittauksissa. Menetelmällämme mittaamisesta tulee nopeampaa sekä aiempaa tarkempaa. Kroko Sähkö-ohjelmalla tulostetuista pistorasiamerkinnöistä muodostuu tietokanta, joka saadaan vietyä Gossen Metrawatin Intro-asennustesterin muistiin. QR- koodeja pistorasiatarroissa hyödyntäen mittaustulokset voidaan tallentaa mitattaessa suoraan oikeille mittauspisteille. Menetelmällä mittaustulokset saadaan joko liitettyä käyttöönottopöytäkirjan liitteeksi Excel-tiedostona tai vietyä suoraan Kroko Valvomo tietokantaohjelmistoon.

Kroko LVI

Tarramateriaaliemme voimakkaan kehittämisen vuoksi voidaan tarrojamme käyttää pääsääntöisesti myös kohteissa, joissa on perinteisesti vaadittu kaiverrettuja merkintäkilpiä. Tämä tuo huomattavia kustannussäästöjä sekä säästää ennen kaikkea työaikaa, kun tarrat voidaan tulostaa Kroko LVI- merkintä ohjelmalla. Myös merkinnöissä vaadittava lisääntyvä informaatio tuo hankaluuksia aiemmille toimintatavoille. Voidaan tarvita esim. QR koodeja ilmanvaihtokoneisiin, virtaussuuntanuoliin kaksi tai jopa kolme kielisiä tekstejä yms. Kroko LVI merkintäohjelmalla nämä ovat helposti tehtävissä. Myös linjasäätöventtiilien kilvet ovat helposti tehtävissä TA-Scope integraation avulla ja näin myös mittauspöytäkirjat saadaan tulostettua järjestelmästä.

Ratkaisut

  • Sähkö- ja automaatioala
  • Kaikki tarvittavat tiedot merkintöihin DXF, XLSX tai CSV -tiedostoista.
  • Tarramerkinnät helposti ja kustannustehokkaasti työmaan vaatimusten mukaisesti
  • Tietojen käsin kirjaamiseen monipuoliset työkalut à Helppo käyttöinen myös ilman DXF-kuvia.
  • Ohjelmassa lukuisia automaattisia toimintoja, kuten kietaisutarran mitoitus kaapelityypin mukaan.
  • Kattava mittaustietokanta käyttöönottomittauksiin.

Referenssit

Are Oy:n Puistosairaalan työmaalla Helsingissä otettiin käyttöön Krokon Sähkö 3.1 merkintäohjelma.

Hinnat alkaen

Paketteihin sisältyy asennukset, opastukset ja takuu.

Mahdollisuus veloituksettomaan koekäyttöön.

Lite

Kroko Pro 3600R -tulostin 1kpl

Kroko Sähkö Lite tai LVI lisenssi 1kpl

395 €

Lite

Kroko 600 Electric Pro -tulostin 1kpl

Kroko Sähkö Lite tai LVI lisenssi 1kpl

395 €

Pro

Kroko Pro 3600R -tulostin 1kpl

Kroko Sähkö Pro lisenssi 1kpl

395 € + vuosimaksu 480 €

Pro

Kroko X6 -tulostin 1kpl

Kroko Sähkö Pro lisenssi 1kpl

895 € + vuosimaksu 480 €

Kysy asiantuntijalta

Talotekniikka

Jussi Suomi
Toimialapäällikkö

Talotekniikka ja teollisuus

045 139 0521
etunimi.sukunimi@krokofinland.fi